Altijd op de hoogte van kwetsbaarheden en malware

Kwetsbaarheden duiken regelmatig op in veelgebruikte CMS’en zoals WordPress, Joomla en Drupal, waardoor een website misbruikt kan worden voor spam of phishing. Activeer Patchman en we scannen jouw websites die gebruikmaken van deze CMS’en op kwetsbaarheden en malware. Loopt je website gevaar? Dan brengen we je op de hoogte of patchen we direct de kwetsbaarheden.
Beveilig je website
Scan en beveilig je CMS tegen kwetsbaarheden en malware.
Volledig opt-in
Patchman scant jouw website alleen als jij daar toestemming voor geeft.
Automatisch patchen
Snel en geautomatiseerd patchen of zelf oplossen na een notificatie.

Altijd op de hoogte

Als je Patchman geactiveerd hebt, voeren we regelmatig scans uit om de veiligheid van je website te waarborgen. Zo ben je snel op de hoogte van mogelijke kwetsbaarheden of malware binnen jouw CMS en kan jouw WordPress-, Joomla- of Drupalwebsite niet misbruikt worden voor spam of phishing.

Volledige controle

We scannen je server alleen als jij daar toestemming voor geeft. Maar ook de mate van ondersteuning ligt volledig in jouw handen. Jij beslist: alleen e-mailnotificaties ontvangen van kwetsbaarheden of malware, of juist volledige ondersteuning door middel van automatische patching.

Privacy first

Patchman is een Nederlands product en voldoet aan de AVG-wetgeving. Na activatie slaat Patchman alleen gegevens op die nodig zijn om de werking te garanderen, zoals e-mailadres, gebruikersnaam, bestandslocaties en bestandsversies.